Ook voor het Caribisch gebied zijn wij een geschikte partner

Software voor security companies met hoge veiligheidsstandaard

Security guards op Aruba, Bonaire, Curaçao lopen dagelijks tegen dezelfde struggles aan als beveiligers in Nederland: de planning en organisatie van het beveiligingsbedrijf kost veel tijd en het mag allemaal wel een stuk efficiënter. Maar helaas gaat er veel tijd zitten in het runnen van een security company, tijd die je liever zou besteden aan andere zaken zoals beveiligen.
Daarom ontwierpen wij Secusoft. Complete all in one-software, speciaal gebouwd voor ondernemers in de beveiligingsbranche.

Met Secusoft Security Software regel je eenvoudig en centraal je:

  • Planning
  • Rapportages
  • Urenregistratie
  • Werkinstructies
  • Facturatie en offertes
  • Wapenuitgifteregistratie
  • En nog veel meer...

Safety online = safety offline

Onze software in ontworpen naar een hoge Nederlandse standaard. Ook internationaal voldoen wij aan strenge beveiligingseisen op het gebied van online databeveiliging. Wij dragen het ISO 27001 certiicaat. Gezien de vele beveiligingsbedrijven op Curaçao zijn wij een geschikte partner voor security companies in het Caribisch gebied.

Secusoft is eenvoudig te gebruiken via de browser of onze Secusoft-app

Ons systeem is web based, wat inhoudt dat je geen software hoeft te installeren. Het enige wat je nodig hebt is een een device, zoals een mobiele telefoon, laptop, tablet of computer, met internetverbinding en een browser. Inlogen gaat via je eigen portal in Secusoft en gebeurt via een beveiligde verbinding. Ook hebben wij een eigen app ontwikkeld.
Alle gegevens worden encrypted (versleuteld) verzonden en opgeslagen, dankzij het SSL-certificaat dat wij voor jou regelen. Je leest er meer over op onze Nederlandse moeder-website: Secusoft.nl.

Gebouwd vanuit praktijkervaring in de beveiliging

Secusoft is ontworpen en bedacht naar aanleiding van onze eigen praktijkervaring in de beveiliging. Ontwerper Leo Hoogma, die onder andere werkzaam is geweest als beveiliger in het Caribisch gebied, miste de efficiëntie van een alles in één-programma dat werkt voor jou, in plaats van andersom. Met zijn ICT-kennis ontwierp hij Secusoft: software waarbij je alle functies (modules) die je nodig hebt voor het uitoefenen van je beveiligingswerkzaamheden op één plek hebt.

Géén tig verschillende programma's en losse handgeschreven bonnen... Minder tijd kwijt aan rompslomp, één universele oplossing, ook voor onze collega's op de ABC-eilanden. Want ook op Aruba, Bonaire, en Curaçao lopen security officers tegen dezelfde complexe problemen aan, die het beveiligersvak met zich meebrengt. Zoals het veilig houden van een evenement, of een goede registratie van uitgifte en retour van waardevolle bedrijfsmiddelen zoals vuurwapens.
Met Secusoft kunnen de supervisors, security officers en patrouillediensten sneller en efficiënter werken, zonder dat de veiligheid in het geding komt. Wij werken volgens hoge internationale standaard, en zijn ISO 27001 gecertificeerd, wat inhoudt dat wij het hoogst haalbare safety certificaat dragen dat er te behalen valt.

Je voorraad inzichtelijk met de module `Bedrijfsmiddelen`

Onze klanten in het Caribisch gebied werken met geweldsmiddelen. Ook daar is rekening mee gehouden in Secusoft. Zo biedt de module `Bedrijfsmiddelen` niet alleen ruimte voor het registreren van bedrijfskleding, maar ook voor dat van geweldsmiddelen zoals wapens, en heb jij als security company jouw bedrijfsmiddelen en de uitgifte ervan overzichtelijk en op één plek. In combinatie met NFC-tag kunnen bedrijfsitems bij zowel uitgifte als retour worden gescand, en gekoppeld aan een medewerker. Zo weet jij als eigenaar van de company altijd direct waar alle wapens en andere bedrijfsmiddelen zich op dat moment bevinden.

Maar Secusoft is meer. Onze software biedt een plek waar je jouw planning koppelt aan je medewerkers, én aan je opdrachtgevers. Het maakt plannen makkelijker en je rooster is duidelijk en voorzien van vele handige tools zoals de mogelijkheid van zelfroosteren en automatische toeslagberekening. Je kunt je klanten een eigen inkijk bieden via het klantenportaal, waar zij rapportages direct kunnen inzien, en eventueel zelf werkinstructies kunnen plaatsen.
Diensten factureer je in slechts een paar muisklikken direct vanuit het rooster.

Ook je personeelshandboek heb je met Secusoft voor het Caribisch gebied centraal. Medewerkers loggen in en zien de instructies die jij voor hen klaarzet direct in hun eigen Secusoft-omgeving.

Onze gerespecteerde Caribische klant Operationele Beveiligings Dienst (O.B.D.) op Curaçao werkt al tijden met onze software en is zeer tevreden.

"Wij hebben de samenwerking van de afgelopen periode als zeer prettig ervaren en hopen dit voort te kunnen zetten in toekomstige projecten."
- Operationele Beveiligings Dienst (O.B.D.) op Curaçao


Zij verwerken tarieven, offertes, facturaties en nog veel meer op één plek in een efficiënt en tijdbesparend programma. Met de app kunnen ook de medewerkers van de patrouille snel inloggen en hun bevindingen rapporteren. Ook beveiligingsdiensten in Suriname maken reeds gebruik van onze software. Dankzij onze eigen gebouwde API-koppelingen heb je vele mogelijkheden om Secusoft te koppelen aan je loonadministratie, payroll of boekhouding. Dat scheelt kostbare tijd, en dát is waar het bij Secusoft om draait.

Test Secusoft en ervaar de vele voordelen zelf!

Wij denken met je mee. Heb je opmerkingen of wil je een online rondleiding? Via TeamViewer kijken wij op afstand met je mee en helpen je graag om je snel te installeren.

Daarnaast beschikt onze software over een ruime knowledge base en tal van praktische instructievideo's, waardoor je de software snel en gemakkelijk zelf leert te gebruiken en alle functies eenvoudig zult kunnen toepassen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Wij bieden bedrijven in de beveiligingsbranche een gratis inkijk in onze software. Ook klanten in het Caribisch gebied, zoals op Curaçao, testen het systeem twee weken lang gratis uit. En heb je vragen of wil je advies? Bel, e-mail of WhatsApp ons en wij staan voor je klaar!

Contact via Whatsapp

This website works best if you accept cookies for social media and statistics.